Inklapbaar peuterbad

Een inklapbaar bad voor je peuter bestel je bij BiBaBad. Je kunt kiezen uit 3 verschillende maten. Heb je een hele ruime inloopdouche, dan zou je het grootste model kunnen kiezen. Het kleinste model wordt vaak gebruikt in kwart ronde douches. Het bad in de maat 70 cm tot 90 cm wordt eigenlijk het meest verkocht. Dat is een vrij universele maat. Dit badje past in de meeste douches.
 

Peuterbad inklapbaar is ook wasbaar

Wil je het inklapbaar peuterbad regelmatig wassen? Dat is zeker mogelijk. Je hoeft de wasmachine hier niet apart voor te laten draaien. Doe je een was met handdoeken, dan kun je de badzak hier gewoon bij doen. Het wassen mag op 60 graden. Prettig is dat de binnenkant van de badzak antislip is. Zo hoef je niet bang te zijn dat je kindje uitglijdt. Dit komt door de rubberachtige zijde van de zak.
 

Praktisch inklapbaar bad peuter

Vraag je jezelf nog af hoe het dan precies werkt met het peuterbad inklapbaar? Hoe krijg je al het water in dat badje? En als je kindje klaar is, hoe laat je het inklapbare bad dan weer leeglopen? Uiteraard is daar goed over nagedacht. Het water loopt gewoon direct in de afvoer van de douche weg. Makkelijker kan niet. Je kunt de afvoer van het bad zelf aanbrengen. Dit is altijd even opletten. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt. De afvoer van het BiBaBad moet precies op de afvoer van de douche staan. Pas dan kan het water zo weglopen in de afvoer van de douche. Hierop is het bad precies aangepast. Niet in elke douche zit de afvoer natuurlijk op dezelfde plaats. Daarom kun je de afvoer zelf aanbrengen op de plek die overeenkomt met de afvoer van jouw douche. Dit kan zelfs zijwaarts.